Hummingbird Plugin Conflict, Script Not Working

Hello,

I am not sure if you can help me out with this but one of my scripts stopped working on my page and I was wondering if it was because of the Hummingbird App. The page is http://fatimazehra.me/instashop and the script code is as follows:

<script src="//foursixty.com/media/scripts/fs.slider.v2.5.js" data-feed-id="fatima-zejra" data-open-links-in-same-page="false" data-theme="slider_v2" data-cell-size="16.666%"></script><style>div.fs-has-links { text-indent: -9999px; position: static; font-weight: 500; } .fs-has-links::after { padding: 11px 16.5px; border: 1px solid rgb(249, 245, 245); color:rgb(249, 245, 245); content: "SHOP IT"; text-indent: 0; display: block; font-size: 10pt; margin: 10px; }.fs-wrapper { height: auto } .fs-entry-container { height: 0 !important; width: 16.666% !important; padding-top: 16.666% !important; }.fs-desktop .fs-timeline-entry div.fs-text-container { display: flex; flex-direction: column;align-items: center; justify-content: center; display: -webkit-flex; -webkit-flex-direction: column; -webkit-align-items: center; -webkit-justify-content: center; display: -ms-flexbox; -ms-flex-direction: column; -ms-flex-align: center; -ms-flex-pack: center; transition: opacity .25s; } .fs-desktop .fs-timeline-entry .fs-text-container:hover { opacity: 1; } .fs-wrapper div.fs-text-container .fs-entry-title, div.fs-detail-title{font-family:Times New Roman, serif;font-style:italic;font-weight:normal;}div.fs-text-container .fs-entry-date, div.fs-detail-container .fs-post-info, div.fs-wrapper div.fs-has-links::after, .fs-text-product, .fs-overlink-text{font-family:;font-style:normal;font-weight:bold;}.fs-wrapper div.fs-text-container * {color:rgb(249, 245, 245)}.fs-wrapper div.fs-text-container {background-color:rgba(0, 0, 0, 0.12); margin: 0px}div.fs-entry-date{display:none}div.fs-entry-title{display:none}.fs-wrapper div.fs-timeline-entry{ margin: 3px }</style>

It works fine when I use Safari for EI to access the page as well as my phone. However, when I use Chrome or Firefox it is just blank. I have granted Support access in case you want to take a better look.

Please let me know if you can help me out with this.

Thank you!
Fatima