[Hummingbird Pro] Hummingbird not clearing cache like it should

We have been having issues for a while with Hummingbird not clearing site caches like it should (it really only seems to be clearing individual page caches when we go to an individual page to clear). But we have made some theme changes, and this not-clearing-site-cache issue has escalated now. We've been using our Cloudflare account to clear the caches of sites, but Hummingbird was purchased for its supposed ease of use and power.

Let us know if you need access and we can get you in to our development site.

Thank you.

  • Nithin
    • Support Wizard

    Hi cbenson583,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    I could notice the current version of Hummingbird is version 1.9.2. Could you please update the plugin to latest version 2.0, and then check whether you still notice the same issues.

    If your site is connected to Cloudflare, please do disable caching in Cloudflare side, as you only need to enable Hummingbird cache and connect the browser caching to Cloudflare via the Hummingbird page under Hummingbird Pro > Caching > Browser Caching as shown in the screenshot:

    Please do ensure the above steps are done, and if you still notice issues even after that, please point out the pages where you notice the cache not clearing so that we could have a better idea. Screenshots would also be helpful.

    And then please grant support staff access so that we could give a closer look. You can grant access from WPMU DEV > Support > Support Access > Grant Access, or check this manual: https://premium.wpmudev.org/docs/getting-started/getting-support/#chapter-5

    Please let us know once you enable access so that we could get this sorted. Have a nice day. :slight_smile:

    Kind Regards,

    Nithin

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.