[Hustle] Hustler does nothing

Hi there, after re-installing and re-activating Hustler, I can’t do anything with the plugin. All I see is this screen (https://www.dropbox.com/s/3627t4pw8fch9hm/Schermafdruk%202018-11-28%2008.34.58.png?dl=0), and clicking on buttons has no results…

Your help is appreciated.

[edit]

And after re-activating I also notice that my statistics are blank also… (https://www.dropbox.com/s/5ba66fxyperrxny/Schermafdruk%202018-11-28%2008.43.19.png?dl=0)

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello Ronald

    It seems there is a JS error. Please go to chrome > right click > select inspect > select console > refresh the page and check if there is any error on the console in red color.

    If you see any error, then you need to run a plugin conflict test. Please deactivate all plugins except hustle and check if the problem gone. If so, then enable all plugins one by one and find which one is having conflict. You need to do the same with themes as well.

    You can find the flowchart here: https://premium.wpmudev.org/docs/getting-started/getting-support/#chapter-1

    Let us know how it goes. Have a nice day!

    Cheers,

    Ash

  • Ronald
    • The Crimson Coder

    Well, that’s a lot of red there, Ash…

    GET https://relaxmore.nl/wp-admin/css/common.min.css?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:55 GET https://relaxmore.nl/wp-admin/css/list-tables.min.css?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:56 GET https://relaxmore.nl/wp-admin/css/edit.min.css?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:57 GET https://relaxmore.nl/wp-admin/css/revisions.min.css?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:59 GET https://relaxmore.nl/wp-admin/css/themes.min.css?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:63 GET https://relaxmore.nl/wp-admin/css/widgets.min.css?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:78 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/css/media-views.min.css?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:84 GET https://relaxmore.nl/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/css/dist/admin-global-800.min.css?ver=8.0 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:167 GET https://relaxmore.nl/wp-content/plugins/google-analytics-async/google-analytics-async-files/ga-async.js?ver=330 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:1337 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/js/jquery/jquery.color.min.js?ver=2.1.1 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    jquery-migrate.min.js?ver=1.4.1:2 JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    utils.min.js?ver=4.9.8:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token :
    index.php:1338 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/js/wp-lists.min.js?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:1344 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/js/quicktags.min.js?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:1345 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/js/jquery/jquery.query.js?ver=2.1.7 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:1403 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/js/jquery/ui/dialog.min.js?ver=1.11.4 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:1419 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/js/backbone.min.js?ver=1.2.3 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:1420 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/js/wp-backbone.min.js?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    index.php:1491 GET https://relaxmore.nl/wp-includes/js/wplink.min.js?ver=4.9.8 net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (OK)
    media-models.min.js?ver=4.9.8:1 Uncaught ReferenceError: Backbone is not defined
    at Object.21 (media-models.min.js?ver=4.9.8:1)
    at b (media-models.min.js?ver=4.9.8:1)
    at Object.20 (media-models.min.js?ver=4.9.8:1)
    at b (media-models.min.js?ver=4.9.8:1)
    at media-models.min.js?ver=4.9.8:1
    at media-models.min.js?ver=4.9.8:1
    21 @ media-models.min.js?ver=4.9.8:1
    b @ media-models.min.js?ver=4.9.8:1
    20 @ media-models.min.js?ver=4.9.8:1
    b @ media-models.min.js?ver=4.9.8:1
    (anonymous) @ media-models.min.js?ver=4.9.8:1
    (anonymous) @ media-models.min.js?ver=4.9.8:1
    media-views.min.js?ver=4.9.8:1 Uncaught ReferenceError: Backbone is not defined
    at Object.<anonymous> (media-views.min.js?ver=4.9.8:1)
    at b (media-views.min.js?ver=4.9.8:1)
    at media-views.min.js?ver=4.9.8:1
    at media-views.min.js?ver=4.9.8:1
    (anonymous) @ media-views.min.js?ver=4.9.8:1
    b @ media-views.min.js?ver=4.9.8:1
    (anonymous) @ media-views.min.js?ver=4.9.8:1
    (anonymous) @ media-views.min.js?ver=4.9.8:1
    wp-api.min.js?ver=4.9.8:1 Uncaught ReferenceError: Backbone is not defined
    at wp-api.min.js?ver=4.9.8:1
    at wp-api.min.js?ver=4.9.8:1
    (anonymous) @ wp-api.min.js?ver=4.9.8:1
    (anonymous) @ wp-api.min.js?ver=4.9.8:1
    edit-comments.min.js?ver=4.9.8:1 Uncaught TypeError: a(...).wpList is not a function
    at setCommentsList (edit-comments.min.js?ver=4.9.8:1)
    at HTMLDocument.<anonymous> (edit-comments.min.js?ver=4.9.8:1)
    at i (jquery.js?ver=1.12.4:2)
    at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js?ver=1.12.4:2)
    at Function.ready (jquery.js?ver=1.12.4:2)
    at HTMLDocument.K (jquery.js?ver=1.12.4:2)
    setCommentsList @ edit-comments.min.js?ver=4.9.8:1
    (anonymous) @ edit-comments.min.js?ver=4.9.8:1
    i @ jquery.js?ver=1.12.4:2
    fireWith @ jquery.js?ver=1.12.4:2
    ready @ jquery.js?ver=1.12.4:2
    K @ jquery.js?ver=1.12.4:2
    The resource https://yoast.com/app/themes/yoast-theme/images/logo.svg was preloaded using link preload but not used within a few seconds from the window's load event. Please make sure it has an appropriate <code>as</code> value and it is preloaded intentionally.
    The resource https://yoast.com/app/themes/yoast-theme/fonts/FontAwesome.woff2 was preloaded using link preload but not used within a few seconds from the window's load event. Please make sure it has an appropriate <code>as</code> value and it is preloaded intentionally.
    The resource https://yoast.com/app/themes/yoast-theme/css/fontawesome.min.css?ver=1543328792 was preloaded using link preload but not used within a few seconds from the window's load event. Please make sure it has an appropriate <code>as</code> value and it is preloaded intentionally.

    Should I beter re-install WordPress?

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.