i allways get this errormessage, loging in to my site!

Hi,
i allways get this errormessage, loging in to my site!

Warning: getimagesize(http://geekomattic.com/wp-admin/images/wordpress-logo.svg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Authorization Required in /home/helpingj/public_html/wp/geekomattic/wp-content/plugins/ultimate-branding/ultimate-branding-files/modules/login-image.php on line 12

What does the problem is and how can i fix it?

Thank you!

  • Ash

    Hello @eberhard

    Welcome to WPMU community!

    I hope you are well today and thanks for asking the question.

    Please go to Dashboard > Branding > Login Image and check if the image is correct. I can see that the image is pointed to wp-admin, it always should be pointed to the front end.

    What you need to do is, just upload the image you want to set as login image in Media > Add New, get the link of the image and use in Branding > Login image section.

    If it doesn't work for you, would you please send me login details?

    To send me details, please use our contact form: https://premium.wpmudev.org/contact/

    Select: I have a different question
    Subject: Attn-Ash
    Details: Send all required details (admin info and/or ftp details) with a link of this thread, so that I can track.
    Also post a note here once you send the info.

    I will be happy to take a look :slight_smile:

    Cheers
    Ash

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.