I can't access the other Sites of my multisite installation

I did a lot of updates and now I can only access the first Site of my multisite Installation in the backend und in the fronted unser can only see the home side of each multisite.
I don't like to use a old snapshot of the server, because it took me quite a wile to do all the updates.
Could you give me some hints to find the error.
I did following updates:
wordpress 4.4
domain mapping 4.4.1
Yost SEO 3.0.7
Word fence Security 6.0.22
Plesk 12.5.30

Thanks for the help.
Regards, Andreas

  • Tyler Postle

    Hey Andreas,

    Hope you're doing well today! Aside from the issue you're facing here.

    Is this the message you receive on all your sites?

    Website Under Maintenance
    Our Website is currently undergoing scheduled maintenance. Please check back soon.

    Or is that something you have put there until the issue is resolved?

    In addition, do you not have access to the network admin at all? This issue is likely due to a conflict between your plugins after updating. We'll need to find which ones are involved.

    You can deactivate plugins via FTP as well by re-naming the /plugins/ folder and then try accessing your site and see if the pages are fixed.

    If you're uncomfortable doing that then you can send in your wp-admin and FTP credentials to me, I can do some troubleshooting for you :slight_smile:

    You can send that privately through our contact form: https://premium.wpmudev.org/contact/

    Select "I have a different question" for your topic - this and the subject line ensure that it gets assigned to me.

    Send in:

    Subject: "Attn: Tyler Postle"
    -WordPress admin username
    -WordPress admin password
    -login url
    -FTP credentials (host/username/password)
    -link back to this thread for reference
    -any other relevant urls

    **If you grant support access then no need to send in wp-admin, I'll still need FTP though.

    You can grant support access via WPMU DEV > Support > Support Access > Grant Access.

    Look forward to hearing back!

    Cheers,
    Tyler

  • Andreas Kluxen

    Hey Tyler,
    hope you are also doing well.
    Thank you for you answer. The message "Website under Maintenance" I put on, because only http://www.first-selfstorage.de/citilager is life. But I use the plug Domain Mapping so the its http://www.citilager.de.
    I can access the network admin an I already tried to deactivate all plugins but I didn't solved the problem.
    I can't access the admin for first-selfstorage.de/citilager/ and if you look at http://www.citilager.de you see that all links for the menu are redirected to the home side.
    Thanks so far.
    Cheers,
    Andreas

  • Tyler Postle

    Hey Andreas,

    Sorry for my delay here! I just tried to login to your site using the support access to see if the issues still exist for you, but the access has an invalid token - so if you still need me to take a look here then just revoke and regrant that :slight_smile:

    How did the rollback go? and any chance you have a staging site we can test updates on so we don't need to troubleshoot on your live site?

    Look forward to hearing back!

    Cheers,
    Tyler

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.