I have a couple of problems with Classifieds

First, a problem with user login/registration in multisite. I have a user registered at a sub-site (https://texas.antiquestour.guide/capitol) who is trying to register at the main site (https://texas.antiquestour.guide) in order to access classifieds. It says that user is already registered, but when trying got login it says that that user doesn't have permission to access the dashboard.

Second, I had some real display issues when viewing from Internet Explorer. The text and the post image both extended into the sidebar. https://texas.antiquestour.guide/classified/free-classified-ads/

Thanks

  • Patrick

    Hi there @Michael

    Welcome to WPMU DEV, glad to have you aboard!

    In a WordPress multisite install, if a user has registered or been manually added to a subsite, they are automatically registered at the network level, and are thus also a registered user on the main site.

    When logging in, they should have access to the admin for the whatever is allowed for their user role. The default subscriber role should see as shown in the screenshot below.

    If that user cannot access the admin, it may be due to some other plugin you have active on your site that is restricting admin access to only certain user roles. Do you have any such plugin on your site?

    For the image issue, that is because your theme has the following CSS rules assigned to all images:

    height:auto;
    max-width:100%;

    Silly ol' IE sometimes has a hard time when widths are not explicitly defined. So that can be fixed by adding the following to your theme's stylesheet, or a custom CSS plugin like this one:
    https://wordpress.org/plugins/simple-custom-css/

    body img {
    height:auto;
    max-width:630px;
    width:100%;
    }

    Please let us know if this helps, and don't hesitate to post again if you need to.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.