I have a login issue with new site admin link and a custom login script.

I have a multisite, MarketPress, Pro3 theme and use TT Theme tailors custom login script. I thought it was working great until I started creating new shops.

A site url link to go to WP-admin is ready for site admin users who login, called "Manage your shop". That button is being duplicated for each new site created. When I login I see many all in a row.

I don't know if this can easily be cleaned up in the script php, or if this is a result of a current possible http/https issue that may involve database tables.

Look forward to your response.
Thanks.

  • MoniQ
    • The Incredible Code Injector

    Thanks Vinod, hopefully you did not see a link for every user registered, to access profile page. The page will show up for sure after you create a new site, and then login to "manage your shop". (Or I could email you a test site admin account.)

    https://artcommons.ca/login displays this:
    The attached screenshot shows a link for every subsite (3 test sites and the shop-template) "manage your shop". There use to be just one for me to "Manage your Network" which is not there anymore.

    [This is too weird. One of the most recent things I did was install new blog templates. I failed at 3 attempts to create a template, then it worked. But maybe I did some damage...error said I could not use the main site to create a template. I notices "Blavatar" text overlapping the new site drop down menu and other WP links for new sites. Maybe something went wrong in that process that is causing this issue to occur too.]

    Cheers.

  • Vinod Dalvi
    • WP Unicorn

    Hi MoniQ,

    I didn't receive your credentials so i created test account and test sub site on your site but it displayed only one "Manage your shop" link and not multiple as displayed in the attached screenshot.

    Can you please send me your admin credentials through email so that i can test it creating multiple sub sites?
    - Send an email using our secure contact form on https://premium.wpmudev.org/contact/
    - Select "I have a different question" from the dropdown
    - On the subject enter "Attn: Vinod Dalvi".
    - Include the URL of this post in your message so that I may track this issue better
    - Include a link to your website
    - Include your admin credentials (username + password)

    Kind Regards,
    Vinod Dalvi

  • MoniQ
    • The Incredible Code Injector

    Vinod, the numerous "Manage your Shop" links are confusing. Is there a way to refine the custom login page?

    Super admin gets one link per site created. Links will increase as shops are added. Would like only one link to main site.

    Each shop merchant may get 2 links, one for the main site as everyone becomes a user, and one for their own shop. Would rather they only get one link to their own shop. (If you only received one link to your shop, great.

    Will send you login credentials.

    Thanks!

    I did a little more work over 48 hours. I deactivated https plugin. Solved an Ulimate Branding issue, and now can create new sites using the NBT "template" that look/function much better. Need to work on why the template does not have images in the layout, nor handle whistles well (tabs) or Google map. I am in the process of cleaning out the DB tables and re-installing NBTemplates to create a clean shop template. Then will create a new demo shop to hopefully test MarketPress backend!

    Not sure what to do about https though, as all sites are no longer padlocked. Main cause may be http links in the floating global menu and site categories menu for every new site created. Perhaps a bug of multisite. Not sure how to fix!

  • MoniQ
    • The Incredible Code Injector

    I have uninstalled user role editor which helped site admins get further in Easy Blogging, although they cannot access main menus to manage their shop, nor all wizard steps!

    I have press permit to install, but will wait for your feedback first.

    (Is there a way to automatically allow all members to have access to another subsite? To comment in blogs to start with, and maybe have the freedom to create new blogs in another.)

  • Vinod Dalvi
    • WP Unicorn

    Hi MoniQ,

    Thank you for sending me the credentials but the credentials you have sent to me didn't work.

    Could you please check it once and send me the working credentials?

    This will certainly take for me a bit of trial and error to try to figure it out.

    Therefore in an effort of expediency I will see if I can get the lead developer in here with his invaluable insight into this plugin for his advise for us.

    I have notified the developer and he will reply on this thread.

    Regards,
    Vinod Dalvi

  • MoniQ
    • The Incredible Code Injector

    Hello, my server admin and I have pulled the site.

    I am in the process of rebuilding to solve https issues. Multisite may be the issue, as every new site is being created with siteurl http, in a mainsite that uses https for both domain/siteurl.

    I will cue in here as soon as I get to the point of install/test login once again.

    Thanks.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.