Cannot create new newsletter

Hi I have installed your e-Newsletter plugin on multisite instalation and I am trying to create new newsletter but got these errors:

one PHP:

Warning: Creating default object from empty value in C:\HostingSpaces\Websites\regnito.cz\wwwroot\wp-content\plugins\e-newsletter\email-newsletter-files\builder\class.builder.php on line 628

more Javascript:

Not allowed to load local resource: file:///C:disappointed:HostingSpaces/Websites/regnito.cz/wwwroot/wp-content/plugins/e-newsletter/email-newsletter-files/templates/Disco/screenshot.jpg customize.php?wp_customize=on&theme=iletter&newsletter_id=11&return=admin.php%3Fpage%3Dnewsletters:1
Not allowed to load local resource: file:///C:disappointed:HostingSpaces/Websites/regnito.cz/wwwroot/wp-content/plugins/e-newsletter/email-newsletter-files/templates/Handwritten/screenshot.jpg customize.php?wp_customize=on&theme=iletter&newsletter_id=11&return=admin.php%3Fpage%3Dnewsletters:1
Not allowed to load local resource: file:///C:disappointed:HostingSpaces/Websites/regnito.cz/wwwroot/wp-content/plugins/e-newsletter/email-newsletter-files/templates/Minimise/screenshot.jpg customize.php?wp_customize=on&theme=iletter&newsletter_id=11&return=admin.php%3Fpage%3Dnewsletters:1
Not allowed to load local resource: file:///C:disappointed:HostingSpaces/Websites/regnito.cz/wwwroot/wp-content/plugins/e-newsletter/email-newsletter-files/templates/Simplicitydark/screenshot.jpg customize.php?wp_customize=on&theme=iletter&newsletter_id=11&return=admin.php%3Fpage%3Dnewsletters:1
Not allowed to load local resource: file:///C:disappointed:HostingSpaces/Websites/regnito.cz/wwwroot/wp-content/plugins/e-newsletter/email-newsletter-files/templates/Simplicitylight/screenshot.jpg customize.php?wp_customize=on&theme=iletter&newsletter_id=11&return=admin.php%3Fpage%3Dnewsletters:1
XMLHttpRequest cannot load http://detskysperk.cz/. Cannot make any requests from null. customize.php?wp_customize=on&theme=iletter&newsletter_id=11&return=admin.php%3Fpage%3Dnewsletters:1

tryed deactivating all plugins still not working :slight_frown: