I installed

I installed the user sync and is not sync in both of my sites, the error log is the next one, it says that curl timeout

`[2017-06-23 22:09:55][S] 01 - new subsite conection - central_url=http://beta.oruef.org;; replace_user=0;; overwrite_user=1;;***
[2017-06-23 22:09:55][S] 02 - sending request - url=http://beta.oruef.org/wp-admin/admin-ajax.php?action=user_sync_api;;***
[2017-06-23 22:10:05][S] 04 - sending request: something went wrong=cURL error 28: Connection timed out after 10001 milliseconds;;***
[2017-06-23 22:11:40][S] 01 - new subsite conection - central_url=http://beta.oruef.org;; replace_user=0;; overwrite_user=1;;***
[2017-06-23 22:11:40][S] 02 - sending request - url=http://beta.oruef.org/wp-admin/admin-ajax.php?action=user_sync_api;;***
[2017-06-23 22:11:50][S] 04 - sending request: something went wrong=cURL error 28: Connection timed out after 10001 milliseconds;;***
[2017-06-23 22:16:31][S] 01 - new subsite conection - central_url=http://beta.oruef.org;; replace_user=0;; overwrite_user=1;;***
[2017-06-23 22:16:31][S] 02 - sending request - url=http://beta.oruef.org/wp-admin/admin-ajax.php?action=user_sync_api;;***
[2017-06-23 22:16:41][S] 04 - sending request: something went wrong=cURL error 28: Connection timed out after 10000 milliseconds;;***
[2017-06-23 22:17:14][S] 01 - new subsite conection - central_url=http://beta.oruef.org;; replace_user=0;; overwrite_user=1;;***
[2017-06-23 22:17:14][S] 02 - sending request - url=http://beta.oruef.org/wp-admin/admin-ajax.php?action=user_sync_api;;***
[2017-06-23 22:17:24][S] 04 - sending request: something went wrong=cURL error 28: Connection timed out after 10001 milliseconds;;***