I just installed Comments Plus and it seems to work,

I just installed Comments Plus and it seems to work, at least Facebook is working.

Unfortunately, the TABS are not working if i click on it.

I am using Themeforests – Enfold – WP-Theme

  • PC
    • WPMU DEV Initiate

    Hello @sascha

    Greetings and thanks for posting on the forums.

    Can you please check for a plugin conflict using the attached screenshot

    And let me know if you find a plugin conflict or its just this theme.

    Also, what is the link to your site ?

    Please advise.

    Cheers, PC

  • Sascha
    • WPMU DEV Initiate

    Hi there,

    i deactivated every plugin, but the problem still exists. I also checked the boxes Pages on my website already use javascript from Twitter/Facebook and activated Facebook Alternatives

    Nothing works.

    I activated TwentyTwelve Theme, with all plugins off and it was working.

    Do you have an Emailaddress where i can send you my URL and login info to see the site?

    Best regards,

    Sascha

  • PC
    • WPMU DEV Initiate

    Hello Sascha,

    Thanks for posting back.

    I had a look at the site and found that the theme is causing the tabs not to work.

    Let me call our lead developer on this one for his expert advice :slight_smile:

    He should be here sooner than later.

    Cheers

    PC

    Sales &Support

  • Vladislav
    • Dead Eye Dev

    Hello,

    Unfortunately, your theme removes the standard WordPress jQuery and replaces it with its own version. The problem with this is that the jQuery version that comes bundled with your theme is quite old (it’s v1.6.4 – the jQuery that ships with the current WordPress version is at v1.8.3). Can you please check if there’s an update for your theme available, which hopefully doesn’t rebind the standard jQuery, or at least rebinds it to a more recent version?

  • Sascha
    • WPMU DEV Initiate

    Hi there,

    well it wasn’t an issue with jquery, because it already loads the newest jquery version 1.8.3

    but this will help, if someone else uses the ENFOLD Theme

    open avija.js in the enfold/js folder

    line 57

    $('a[href*=#]', container).avia_smoothscroll();

    change it to

    $('a[href*=#]:not(#all-comment-providers a)', container).avia_smoothscroll();

    and now it’s working like a charm :smiley:

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.