I really don't know why I still bother buying themes

I really don't know why I still bother buying themes from you, but I've done it again and the client wants this one.
Themes never work as they should :slight_frown:

I bought Spirit/Upfront theme.
If I try to add a gallery and Click "Add Images", it just blurs out and nothing happens....
Screenshot:
http://gyazo.com/2fc83dad3ac4b1ef17484a784961fa84

  • Kasia Swiderska
    • Support nomad

    Hi tonyh,

    I'm sorry to hear that you have problem with our theme. I've tried to replicate this on my testing site, but it works.
    Did you tried to disable all plugins to exclude plugin conflict?

    Can you also try add images in dev mode: load your site like this: yoursite.com/?dev=true&editmode=true and check if this is still happening.

    Also would do you mind granting support access for the site? You can find more information on how to do that by following this link:
    https://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Kind regards,
    Kasia

  • tonyh
    • WPMU DEV Initiate

    Hi Kasia,

    No plugin conflict. It's a brand new installation with only Spirit and Upfront
    Can't give you access because 'Grant Access' button is disabled....

    Your link looks like it's working.
    The problem is when I edit something, or add element, the ?dev=true is missing...

    How do I fix that?

    Thank you

    • Kasia Swiderska
      • Support nomad

      Hi tonyh,

      Can you tell me what hosting do you use? I did some more digging and it looks like this issue can be related to some hostings - problem with the pagespeed module. Our developers are fixing this issue, but it would be great if I could take a look on your site.
      Is WMPU DEV plugin works for you? I can't see your site in your profile.

      Kind regards,
      Kasia

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.