I think I have set up the above correctly, but payments

Hello

I think I have set up the above correctly, but payments don’t process correctly.

I have set up Stripe and Taxamo (and made them both live) but when I attempt to try making a payment it takes my card details, but then when I click ‘submit’ it just goes back to the start screen again.

What am I doing wrong?

Thanks

Duncan

  • Kasia Swiderska
    • Support nomad

    Hello Duncan,

    Please check the Taxamo credentials because I see error in browser console that says “Failed to connect to taxamo API: please verify supplied public token and your referer URL in merchant dashboard.”

    Also you have error in script in the site footer “SyntaxError: missing ; before statement”

    <script type="text/javascript">// <![CDATA[
    var today = new Date() var year = today.getFullYear() document.write(year)
    // ]]></script>

    You need to fix this, because JS errors can break work of the Pro Sites.

    Kind regards,

    Kasia

  • Duncan Ward
    • Design Lord, Child of Thor

    Hi Kasia

    It is better now, but still doesn’t work fully.

    Whatever paid option you sign up for just processes as £0.

    The transactions are all listed in Stripe (under customers) but all listed as £0 – irrespective of what plan I try signing up for.

    Is there something else I need to set up?

    Thanks for your help

    Duncan

  • Kasia Swiderska
    • Support nomad

    Hello Duncan,

    I tried to replicate this issue on my site, but even if I set one level with 0 (like you have your Business) it shows every other level with normal price. Are you sure you are checking other levels on second pricing table? I can’t test it because your stripe is in live mode :slight_frown:

    Kind regards,

    Kasia

  • Duncan Ward
    • Design Lord, Child of Thor

    Hi Kasia

    If I selected the yearly leisure plan for example, it processed the monthly leisure plan (which I hadn’t activated).

    I have now changed the plan prices and added monthly and quarterly prices.

    It is now back to where it was before (retiring to the plan page when you press ‘submit’:wink:

    I have changed the stripe keys to the test versions and activated ‘test’ mode on the Stripe dashboard.

    Thanks

    Duncan

  • Duncan Ward
    • Design Lord, Child of Thor

    Hi Kasia

    Now I’m even more confused!

    Your purchases are showing fine in Stripe.

    I cannot manage the same thing though.

    When I attempt to purchase a package, the screen just returns to the original screen when I click ‘subscribe’ after entering my credit card details.

    There is then no record of the transactions in Stripe.

    I have tried on different browsers and different machines.

    I wonder if it is a regional problem because I am attempting to purchase from the UK?

    Duncan

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.