I'm trying to get popup pro to work on one of my sites

Hi,

I’m trying to get popup pro to work on one of my sites and among the errors, I get this warning in load-scripts.php line 5. is this something that would prevent it from working? this is in Chrome 46.0.2490.86

Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user’s experience. For more help, check http://xhr.spec.whatwg.org/.

https://teamtiffanys.organictrader.com.au/wp-admin/load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.3.1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)send @ load-scripts.php:5

  • Milan
    • WordPress Wizard

    Hi @jasonblewis,

    I hope you are having a good day sir.

    On my sandbox site everything is working fine sir, I am able to render popup without any problem.

    Could you please do this troubleshooting.

    #1) Test with default wordpress theme.( twentyfifteen )

    #2) if you are using other plugins with propup pro, try to deactivate plugins one by one and check that problem is fixed or not.

    #3) Try to follow this general guideline for further debugging

    premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    if above troubleshooting doesn’t help you Will you please enable support staff login so that I can debug further. ?

    You can enable support staff access, via WPMU DEV > Support > Support Access > Grant Support .

    let me know how it goes sir. :slight_smile:

    Best Regards,

    Milan

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.