Images not showing in media library?

Hi, I have been working with dummy content on a site and now starting to put real content on, so I deleted everything in the media library in WP, but it says there are still 51 images in the media library but not showing them, not sure what is going on, does anyone know how to get rid of them?

Thanks,

  • Timothy
    • Chief Pigeon

    Hey there.

    Any cache plugins?

    Cache in the browser?

    I guess it still shows in another browser or on another computer?

    Are the items still in the DB? Or on the server?

    Any plugins which alter the Media Library in any way?

    Do they still show with all other plugins disabled?

    Let em know.

    Take care.

  • James
    • Design Lord, Child of Thor

    There was but cleared and deleted them, I have just managed to delete the images if I use the media manager for posts, it quite strange as that seemed to work, but should’ve shown the images in the library?

  • Timothy
    • Chief Pigeon

    Hey there.

    I see you marked this resolved now, so you’re all good?

    I wasn’t quite sure what you meant in your last post. You could remove them from the post edit page but not the Media Library?

    Or they only show in the Media Library and not the Post Edit page?

    Take care.

  • James
    • Design Lord, Child of Thor

    Hi, yeah the issue is resolved… wish-ish, I have managed to get rid of the images not showing in the Library by deleting them when in a post on the media button as the images appeared there.

    Its very strange, checked in other browsers and had the same thing, caches and plugins cleared, etc. as well.

    So I have fixed the issue just not sure why it was happening?

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.