In Post Ad Issues

When using this plugin on a new site I notice the following:
1. The Ad URL doesn't work so I end up adding the URL on the image via the text editor.
2. When trying to connect or link categories to ads the selections don't stick. So if I link one ad to show only in categories 1,2,3, hit Save, the changes don't take.

New site I just moved to it's own db and multisite.
Any responses appreciated.

  • Rupok
    • Support Ninja

    Hi nusolutions, hope you had a wonderful day.

    1. The Ad URL doesn't work so I end up adding the URL on the image via the text editor.

    I tried to regenerate the same issue on my test site but I could not. So I assume, this is your site specific issue.

    You said this is a new site, so I assume there are very low number of plugins. Can you please do a quick plugin conflict test just to make sure no other plugin is causing this? To get more idea about plugin conflict test, you can check this guide: http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    2. When trying to connect or link categories to ads the selections don't stick. So if I link one ad to show only in categories 1,2,3, hit Save, the changes don't take.

    I could tell you better about the issue if I could see it live, check your current configuration and make some tests on your site. Would you mind allowing Support Access so we can have a closer look at this?

    To enable support access you can follow this guide here:
    http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Have a nice day. Cheers!
    Rupok

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.