In Post ads plugin not showing ads other than in preview

I am also having issues with the plugin. "Adds visible in preview, but not live"

1. Have run best practice, plugins deactivated etc, purge cache. no change.
2. here you can see in post preview, the ads are visible.
Screen Shot Link
3. Here you can see a test post wrapped, no difference.
Screen Shot Link

I have not been able to ad my production site to the WPMU dashboard here so will need to give you access via email with login details.

Please let me know where I can send those details as it has double access codes

Thanks guys.

Kind Regards. JT

  • Predrag Dubajic
    • Support

    Hey John Taylor,

    Hope you're doing well today :slight_smile:

    If I understand this correctly you're ads are shown only for logged in users, is that correct?

    I would like to have a closer look at your settings and since you don't have WPMU DEV Dashboard you can send me your details using our contact form https://premium.wpmudev.org/contact/ and the template below:

    IMPORTANT: Make sure you select "I have a different question" for your topic so it doesn't go back to forums - this and the subject line ensure that it gets assigned to me.

    Subject: "Attn: Predrag Dubajic"
    - Site login url
    - WordPress admin username
    - WordPress admin password
    - Link back to this thread for reference
    - Any other relevant urls

    Best regards,
    Predrag

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.