[Integrated Video Tutorials] Video Tutorial Plugin won't activate

I've tried installing and activating this plugin several times on two different servers and it WILL NOT activate. I've messaged you twice before and no one will answer my question.

  • Patrick Freitas

    Hi Duane

    Sorry to hear that you are having this problem, I tested on my end and I was able to activate the plugin.

    Wouldn't you mind please enable the debug mode on the WordPress. On the WordPress root folder, search for the wp-config.php file, edit it and above the /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ paste the code:

    // Turn debugging on
    define('WP_DEBUG', true);
    
    // Tell WordPress to log everything to /wp-content/debug.log
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    
    // Turn off the display of error messages on your site
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
    
    // For good measure, you can also add the follow code, which will hide errors from being displayed on-screen
    @ini_set('display_errors', 0);

    You can follow this article with more information about it:
    https://premium.wpmudev.org/blog/debugging-wordpress-how-to-use-wp_debug/

    After enable the debug mode, please, try to activate the plugin. After try to activate the plugin, back to WordPress root folder, go to wp-content folder and search for any debug.log. Rename it todebug.txt and upload on the reply.

    Let me know the debug log.
    Best Regards,
    Patrick Freitas

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.