Internal Server Error - FastCGI?

I am getting an Internal Server Error when running Snapshot Pro (local Mamp pro installation).

Below is my apache log.

Please advise and let me know if there is a fix.

Thanks!
Michael

[Tue Mar 01 17:45:01 2016] [notice] FastCGI: process manager initialized (pid 4803)
[Tue Mar 01 17:45:01 2016] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Tue Mar 01 17:45:01 2016] [notice] Digest: done
[Tue Mar 01 17:45:02 2016] [notice] Apache/2.2.29 (Unix) mod_wsgi/3.5 Python/2.7.10 mod_fastcgi/2.4.6 mod_ssl/2.2.29 OpenSSL/0.9.8zg DAV/2 mod_perl/2.0.9 Perl/v5.22.0 configured -- resuming normal operations
[Tue Mar 01 17:50:42 2016] [error] [client ::1] FastCGI: comm with server "/Applications/MAMP/fcgi-bin/php7.0.0.fcgi" aborted: idle timeout (30 sec), referer: http://bluemoosetavern.com/wp/wp-admin/admin.php?page=snapshots_new_panel
[Tue Mar 01 17:50:42 2016] [error] [client ::1] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/Applications/MAMP/fcgi-bin/php7.0.0.fcgi", referer: http://bluemoosetavern.com/wp/wp-admin/admin.php?page=snapshots_new_panel
[Tue Mar 01 17:53:40 2016] [error] [client ::1] FastCGI: comm with server "/Applications/MAMP/fcgi-bin/php7.0.0.fcgi" aborted: idle timeout (30 sec), referer: http://bluemoosetavern.com/wp/wp-admin/admin.php?page=snapshots_new_panel
[Tue Mar 01 17:53:40 2016] [error] [client ::1] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/Applications/MAMP/fcgi-bin/php7.0.0.fcgi", referer: http://bluemoosetavern.com/wp/wp-admin/admin.php?page=snapshots_new_panel

  • Rupok

    Hi Michael

    Hope you had a wonderful day.

    I am getting an Internal Server Error when running Snapshot Pro (local Mamp pro installation)

    From your error message, I found you are using PHP 7 on Mamp Pro. So I tried to regenerate the issue in my Macbook Pro with Mamp Pro 3.5 with PHP 7 but I could not regenerate the issue in my local setup.

    [Tue Mar 01 17:53:40 2016] [error] [client ::1] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/Applications/MAMP/fcgi-bin/php7.0.0.fcgi", referer: http://bluemoosetavern.com/wp/wp-admin/admin.php?page=snapshots_new_panel

    Are you trying to pull the backup file from "bluemoosetavern.com" server? The message is saying server is sending incomplete header. Can you please make sure the backup is taken properly in "bluemoosetavern.com" server? Can you also try to import the same backup to another live domain where we can see the issue live, make some test and find the reason behind this?

    I'm looking forward to hear from you and resolve this issue as soon as possible.

    Have a nice day. Cheers!
    Rupok