issue editing upfront ? Anchor + Background of element

Hi Im using the upfront theme (Luke & Sarah V.1.1.1) , currently when i try edit the page (upfront seems very laggy and un-responsive) but when i do manage to edit the elements it doesnt let me change the part i want to change. So im trying to:

1) change the colour of the text to transparency - screenshot - http://www.tiikoni.com/tis/view/?id=d00e07e (for the last one on the right)

2) group the text and photo and make an anchor link to section "b" - I tried doing this but for some reason when clicked it takes you below the section then back up (bit weird)?

Support Access is open
Domain - http://tinyurl.com/plletgb

Please dont post any brand related information/ screenshots or domain links as i have had issues with google caching this information and linking it to their google searches of my site ... very bad for brand... please use temporary image upload / tiny url / pastebin etc to mask this information.

Thanks

Tom

  • Sajid

    Hello Tom :slight_smile:

    Hope you are good today!

    1. That is coming from background setting where you have selected the Solid Color as background type. I have set the opacity of color to 0 to make it transparent (see screenshot).

    2. There seems to be two anchor links set on this section. First is "contact" section and second is section "b". That is why it first goes to "contact" and then come back to "b".

    Try to remove the link to "b" and it will work just fine.

    Take care and have a nice day :slight_smile:

    Kind Regards,
    Sajid

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.