Issue with my wordpress coding ... I think

So when looking at my checkout page in my problogs Im running into some issues... its not a problogs problem I dont think, rather a problem with my theme... if I change to any other theme the problem goes away.

Anyway the issue is the buttons dont appear like they do everywhere else.. not only that but the areas in the table are not clickable nor do they highlight or act at all like anything that can be inputted. which is a problem... in fact the only element that looks like a normal input is the paypal checkout button.

So I was trying to limit where the issue may be, I fully replaced my style sheet once to twenty11s and that didnt eliminate the issue so its not my style sheet which leaves my page.... this is my page.php

<?php get_header(); ?>

		<div id="primary">

				<?php the_post(); ?>

				<?php get_template_part( 'content', 'page' ); ?>

		</div><!-- #primary -->

<?php get_footer(); ?>

and this is my content page

<h1 class="title"><?php the_title(); ?></h1>
		<div id="defaultpage" class="hboxshadow corner10">
		<?php the_content(); ?>
		</div>

So I guess I dont see where my issue is at. ezeshops.com is my url

  • DavidM
    • DEV MAN’s Mascot

    Hiya LCDist,

    From what you're describing it sounds like the issue is actually a javascript error of some sort and javascript references would most likely be made in your header.php or otherwise header file.

    You might just be able to narrow it down by looking through your header for .js references or javascript snippets.

    Cheers,
    David

  • LCDist
    • The Incredible Code Injector

    I just tried removing my only Javascript and it didnt change anything

    <?php
    /**
    * The Header for our theme.
    *
    */
    ?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <?php
    define( 'THEME_URI', get_template_directory_uri() );
    define( 'THEME_IMG', THEME_URI . '/img' );
    define( 'THEME_JS', THEME_URI . '/js' );
    $lcgrma = '<img src="' . THEME_IMG. '/gridm.png" alt="gridmarket" title="GridMarket" />';
    $lchlp = '<img src="' . THEME_IMG. '/help.png" alt="help" title="help" />';
    $lclogo = '<img class="logo" src="' . THEME_IMG. '/logo.png" alt="EZ Eshops" title="EZ Eshops" />';
    ?>
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    <title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » Blog Archive <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
    <meta name="EDIT" content="EDIT <?php bloginfo('version'); ?>" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory') ?>/reset-fonts-grids-tabs.css" />
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory') ?>/css3.css" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="default.css" />

    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3/jquery.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="<?php echo THEME_JS ?>/jquery.featureList-1.0.0.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function() {
    $.featureList(
    $("#tabs li a"),
    $("#output li"), {
    start_item : 0
    }
    );
    });
    </script>

    thats everything above <body>

    You notice the php defines... its cause for some reason I couldnt get the header to pay attention to functions.php.... but other then that do you see any issues that may cause problogs not to be able to insert its custom css and js?

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.