Issues with updating Domain Mapping from 4.4.0.9 to 4.4.2.4

I have 6 web hosting accounts using WP multisite. These 6 hosting site yield 24 individual websites. After updating from domain mapping 4.4.0.9 to 4.4.2.4, many of the sites, not all, have error messages at the top of the page that look like this. It seems to be prevalent on the Linux hosting vs cPanel. All hosting accounts have deditcated IP’s. I have PHP 5.3, I have disable all pluging except for domain mapping, and have enable and disable the plugin and tried numerous other odds and ends. In the end, I reinstall ver 4.4.0.9 and all is in working order.

Thank you and have a great day.

Warning: parse_url(http:///wp-admin/) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home/content/53/3969253/html/wp-content/plugins/domain-mapping/classes/Domainmap/Utils.php on line 306

Warning: parse_url(http:///wp-admin/) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home/content/53/3969253/html/wp-content/plugins/domain-mapping/classes/Domainmap/Utils.php on line 306

Warning: parse_url(http:///wp-includes/) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home/content/53/3969253/html/wp-content/plugins/domain-mapping/classes/Domainmap/Utils.php on line 306

Warning: parse_url(http:///wp-includes/js/mediaelement/) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home/content/53/3969253/html/wp-content/plugins/domain-mapping/classes/Domainmap/Utils.php on line 306

Warning: parse_url(http:///wp-admin/) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home/content/53/3969253/html/wp-content/plugins/domain-mapping/classes/Domainmap/Utils.php on line 306