iv installed the classifieds plugin and i noticed that im

Hi iv installed the classifieds plugin and i noticed that im able to post a classified but users are not able to as iv done a test and when we try to upload a featured picture it just errors and we cant go any further is this a bug or is there something im doing wrong ? iv set the access to subscribers but still wont work !

  • carl
    • Site Builder, Child of Zeus

    Hi iv tried various images and also i tried it as if i was a user and not admin as admin is fine until i try to also upload a image so basically i can add image as admin but only if they are in media library !

  • Vaughan
    • Support/SLS MockingJay

    hiya

    did you try to upload the images directly from dashboard > media > add new

    like i suggested in my previous post? you weren’t clear in your response. if you can’t upload via that method, then there is something else wrong, which is why i need to eliminate that possibility.

    as i say, i can’t replicate this issue on my site. if you can’t upload via the media menu, then the problem isn’t with classifieds plugin, something else is causing it.

    thanks

  • Arnold
    • El Macho WP

    I’m still confused whether a Subscriber can go to the back end and upload an image through the standard WordPress media manager? Your problem acts like permissions problems. A subscriber would have to have upload_files capabilities to be able to send any file.

    There is a bug in WordPress that can cause this sort of error but it shouldn’;t be happening in this situation.

    One other thing. If you have WP_DEBUG set to true so that error messages are being display they will corrupt any ajax messages which media upload uses.

  • Arnold
    • El Macho WP

    OK I went to your site and made a new subscriber and entered a classified with a feature image uploaded from here. Everything there is working. When I started PayPal was still set and not filled in so I did set that to Free first.

    But the design of your site is defeating you. You’ve got so many popup, sliders and other goings on that the site crawls like a snail. There are repeated ajax calls being made every half second that take more than a half second to load, effectively killing the javascript on your site.

    Just some friendly advice. You really need to scale way back on the special effects. The user experience there is going to drive people away.

  • Arnold
    • El Macho WP

    Caching wouldn’t help. The problem is your pages are sending a massive overload of javascript to the customers browser which is executing all the time in the customer’s browser. Cache back at you’re server won’t make any difference.

    Until you get your site cleaned up nothing much is going to work well. Here are the errors generated when I load a page on your site.

    Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:32
    Viewport argument value "1.0;" for key "initial-scale" was truncated to its numeric prefix. Note that ';' is not a separator in viewport values. The list should be comma-separated. buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:376
    Viewport argument value "1.0;" for key "maximum-scale" was truncated to its numeric prefix. Note that ';' is not a separator in viewport values. The list should be comma-separated. buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:376
    Resource interpreted as Font but transferred with MIME type font/woff: "http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/opensans/v6/cJZKeOuBrn4kERxqtaUH3T8E0i7KZn-EPnyo3HZu7kw.woff". buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:512
    GET http://buysellswapit.com/wp-includes/js/jquery/jquery-1.10.2.min.map 404 (Not Found) buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:135
    Resource interpreted as Font but transferred with MIME type font/woff: "http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/droidsans/v3/s-BiyweUPV0v-yRb-cjciBsxEYwM7FgeyaSgU71cLG0.woff". buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:545
    Resource interpreted as Font but transferred with MIME type font/woff: "http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/droidsans/v3/EFpQQyG9GqCrobXxL-KRMQFhaRv2pGgT5Kf0An0s4MM.woff". buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:545
    Resource interpreted as Font but transferred with MIME type font/woff: "http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/lobstertwo/v4/Law3VVulBOoxyKPkrNsAaIbN6UDyHWBl620a-IRfuBk.woff". buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:545
    Resource interpreted as Font but transferred with MIME type font/woff: "http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/lobstertwo/v4/bmdxOflBqMqjEC0-kGsIiDqR_3kx9_hJXbbyU8S6IN0.woff". buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:545
    Resource interpreted as Font but transferred with MIME type font/woff: "http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/meriendaone/v4/bCA-uDdUx6nTO8SjzCLXvXhCUOGz7vYGh680lGh-uXM.woff". buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:545
    FB.getLoginStatus() called before calling FB.init(). all.js?ver=3.6:56
    Resource interpreted as Font but transferred with MIME type application/octet-stream: "http://mediacdn.disqus.com/1377204025/fonts/next/embed-icons.woff".
    placeholder text is supported wpmudev-chat.js?ver=2.0.4.6:1734
    GET http://buysellswapit.com/wp-content/plugins/ubermenu/custom/custom.js?ver=3.6 404 (Not Found) buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:2886
    Uncaught TypeError: Object #<HTMLDocument> has no method 'ready' buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:3155
    Resource interpreted as Script but transferred with MIME type text/html: "http://buysellswapit.com/classifieds/add-classified/?cf_action=sync_comments&post_id=3025". buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:1394
    GET https://accounts.google.com/o/oauth2/auth?client_id=H9llnbdJkheff0Vf7JhgE8P…n=http%3A%2F%2Fbuysellswapit.com&state=727678749%7C0.3268282915&authuser=0 400 (Bad Request) cb=gapi.loaded_1:67
    Blocked a frame with origin "http://static.ak.facebook.com" from accessing a frame with origin "http://buysellswapit.com". The frame requesting access set "document.domain" to "facebook.com", but the frame being accessed did not. Both must set "document.domain" to the same value to allow access. xd_arbiter.php?version=26:18
    Blocked a frame with origin "https://s-static.ak.facebook.com" from accessing a frame with origin "http://buysellswapit.com". The frame requesting access has a protocol of "https", the frame being accessed has a protocol of "http". Protocols must match.
    xd_arbiter.php?version=26:18
    Resource interpreted as Script but transferred with MIME type text/html: "http://static2.skysa.com/system/int-auth.asp?nick=Arnold%20Bailey&uid=23&pi…?user_id=23&fn=fn21141377272628798&pk=0985A2AE-31C9-487C-B09B-2812DE3DB2CF". transport.js:1
    Resource interpreted as Script but transferred with MIME type text/html: "http://static2.skysa.com/api/default.asp?cmd=share_count&u=http%3A%2F%2Fbuy…assified%2F&fn=fn15771377272628818&pk=0985A2AE-31C9-487C-B09B-2812DE3DB2CF". transport.js:1
    Uncaught TypeError: Cannot call method 'search' of undefined core.js?v=72:1
    GET http://buysellswapit.com/wp-content/uploads/2013/07/pin.jpeg 404 (Not Found) desktop-default.asp?i=CFEC3C06-5756-4B74-A0D8-7D32D608BBD7&on_account=:440
    GET http://buysellswapit.com/wp-content/uploads/2013/06/2013-06-19-02.31.04-pm3.png 404 (Not Found) buysellswapit.com/classifieds/add-classified/:1

  • carl
    • Site Builder, Child of Zeus

    Wow @arnold thats alot well since you have advised me on this i have deactivated all of my plugins and trying to work this out but at the moment im faced with a new issue with the theme im using the ( scrollider theme ) and the front part of the theme wont slide down to reveal the rest of my website so dont know whats going on there usually its a plugin causing this but as said iv deactivated all my plugins and still the same so im at a loss with it and not sure what to do, do you have the time to look at this ?

  • Arnold
    • El Macho WP

    You’ve got 264 plugins installed. That’s an absurd amount. 27 were still active at the Network level. I disabled those as well. Now when I display your home page. I get

    Blocked loading mixed active content "http://cdn.wibiya.com/Toolbars/dir_1434/Toolbar_1434971/Loader_1434971.js?ver=3.6"

    ...Fuuid%3D9de62195-15d1-4830-82d2-eee3bbccb5c3%26width%3D400%26language%3Den%26xdm...

    xd_arb...tab.com (line 18)
    Blocked loading mixed active content "http://maps.googleapis.com/maps/api/js?sensor=false&ver=3.6"
    SyntaxError: syntax error

    <!DOCTYPE html>

    custom.js?ver=3.6 (line 1)
    Blocked loading mixed active content "http://cdn.wibiya.com/Toolbars/dir_1434/Toolbar_1434971/Loader_1434971.js?ver=3.6"

    ...Fuuid%3D9de62195-15d1-4830-82d2-eee3bbccb5c3%26width%3D400%26language%3Den%26xdm...

    note the one on Custom.js. You’ve got an HTML doctype header in there that is killing that whole block of javascript. If you compare the ubermenu sample custom.js with your you’ll see they had nothing like that in there.

    You have multiple plugins that do the same thing BBpress, BUddyPress and forums programs. Multiple google maps. Multiple SEO. Multiple sliders. Both Q&A and Q&A lite. Both Mmebership and S2Member. Multiple sitemap programs. Mutiple Cache programs.

    Everyone of those plugins has to be read on every page whether they are activated or not to at least get a header. It’s slowing your site down a lot. Your running typically 10sec page load which will get you knocked down on Google.ratings

    You have huge background images constantly swapping.

    So with ALL plugins disabled you’re site is still generating a ton of errors and is just plain overloaded.

    You should never have more plugins installed than the ones you actually need. Same with themes.

    You shouldn’t use multiple plugins to do the same type of job, like multiple sliders etc.

    You should only use the minimum number of plugins absolutely necessary. I like selling you plugins but you’re hurting yourself. :slight_smile: :slight_frown:

    When developing a site add one feature at a time and make sure it’s working well before adding the next.

    You really really need to cleanup your site. You can’t trouble shoot in this kind of chaos.

  • carl
    • Site Builder, Child of Zeus

    Hmmm right ok @arnold im not really used to wordpress this is my first ever wordpress site that im building and if im wright are you saying that i should delete plugins that do the same job cause im not really sure how to tidy this all up and what i should keep or loose any advise on that as im really not tech savvy either !

  • Arnold
    • El Macho WP

    Yeah I’d take them all out and re-add them as each piece of functionality is verified as working. It’s a Woo theme so you can probably leave the Woo plugins in to make sure your theme is working properly.

    Also that custom.js file has to be corrected as it breaking a lot of your javascript.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.