I've uploaded Fixer but I guess I need to also upload

I've uploaded Fixer but I guess I need to also upload the Upfront parent theme... otherwise it is labelled a Broken Theme.... and is therefore installed but incomplete. The note says that "Themes must have a stylesheet and a template..... and that the Upfront parent them must be uploaded... where do I find all this?

  • Vinod Dalvi
    • WP Unicorn

    Hi Kali,

    Welcome to the WPMU Dev community and thank you for your question.

    Yes to use the Fixer child theme you have to use the upfront parent theme by download it from the page https://premium.wpmudev.org/project/fixer/ on clicking on the link "Upfront 0.3.2.1" as shown in the attached screenshot.

    After downloading the theme, you will have install it as described on the following page.

    https://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-and-buddypress-themes-2/installing-new-themes/

    Please advise if you have more questions.

    Best Regards,
    Vinod Dalvi

  • Kali
    • New Recruit

    Hi... so thank you for that... I'm still having trouble... I've now activated the WPMU Dashboard.... installed the theme and activated it... and now I can't get into admin, the site, nothing... its a blank slate... I missed the download of the illusive upfront which I can now see - but I couldn't find upfront to upload to my site and now I can't get into anything to do anything about it....

    Please help?! The site I am working on is http://www.SacredHypnoGoddess.com and as you will see it is now a white page... instead of the email sign up landing page it is supposed to be.....

    Warmly
    Kali

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello @Kali

    I hope you are well today.

    Would you please enable debug mode and check if any error is shown in that page?

    To enable debug mode please edit a line in your wp-config.php:
    Change

    define('WP_DEBUG', false);

    to

    define('WP_DEBUG', true);

    Please let us know what errors you see there.

    Cheers
    Ash

  • Kali
    • New Recruit

    Hey.... isn't this supposed to be 24/7 support??? My site has been down all night... it's been since 1.16 yesterday afternoon that I've had any response to this.... and now I've gone on live support with Vaughn and chat is closed when should have opened 7 minutes ago.... my site is a white page. I cannot log in. I cannot follow through with your debug mode check... take a look here and you will see what I mean: http://www.sacredhypnogoddess.com/wp-admin/ Please someone tell me how to fix it... Like I said before.... I activated the Fixer theme.... without uploading UPfront first... my bad yes... but now there is no fixing anything?! Please promptly advise?!

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello @Kali

    I hope you are well today.

    I am really sorry for the delay in your thread. We process the threads based on a queue, and when you post multiple times - every times it pushes your thread back to the queue :slight_frown: Also, suddenly we got lots of support request, so there is some delay. Thank you for your patience.

    When I asked to edit wp-config.php, you need to try via FTP or cPanel file manager and navigate to the root of your wordpress installation. There you will see a file called wp-config.php and you need to edit that file, then upload again. Then refresh the site and you will see the error in that page.

    If you are not familiar with this, I can help you. You need to send me your admin login and ftp login information.

    To send me details, please use our contact form: https://premium.wpmudev.org/contact/

    Select: I have a different question
    Subject: Attn-Ash (this ensures that it will be assigned to me)
    Details:
    1. Send all requested details
    2. Send a link of this thread so that I can track
    3. Send any other relevant link

    I will be happy to take a look :slight_smile:

    Cheers
    Ash

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.