Members not added to correct mailing list

In Mailchimp settings in Membership I have added different lists to.

  • Adam Czajczyk
    • Support Gorilla

    Hello Aidan

    I hope you're well today and thank you for reporting this!

    Since we were able to replicate the issue on our end, it seems it's a bug or some sort of a glitch that needs developers attention. We've already passed the case to them so they will test it and look for the solution.

    Please keep an eye on this ticket for further information and we'll update you here as soon as possible.

    Best regards,
    Adam

  • Panos
    • SLS

    Hey Aidan !

    Apologies for delay here. I can't replicate this issue and don't see any access info shared for your site. Are you using version 1.1.5? The version passed on github is 1.1.6 and should have fix for this. I am attaching it here.

    I would strongly suggest to first try it out on a staging site before installing it to your live site. If this still doesn't work I would need you to send in admin and ftp access so I could have a closer look on your site. You can send that privately through our contact form: https://premium.wpmudev.org/contact/#i-have-a-different-question

    Send in:Subject: "Attn: Panos Lyrakis"

    - Admin login:
    Admin username
    Admin password
    Login url

    - FTP credentials
    host
    username
    password
    (and port if required)

    - link back to this thread for reference

    Kind regards!

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.