Members page vanished?

I have more members to add and the page for members doesnt load? Worked yesterday.

  • Nithin
    • Support Wizard

    Hi jimmy_acton,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    I checked you website, and it's really odd to see a blank members page. Since I don't see you mention about performing a plugin conflict test, could you please run a quick plugin/theme conflict test as illustrated in getting support manual (flowchart), and rule out any plugins causing any conflict.
    http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Since it's a live website, I didn't perform any plugin conflict test. Please let us know how that goes, so that we could give a closer look. Have a nice day. :slight_smile:

    Kind Regards,
    Nithin

  • Nithin
    • Support Wizard

    Hi jimmy_acton,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    On further testing your website, it seems like the resource intensive plugins in causing the Newsletters members page to not load. It doesn't relate to Wordfence or Toolset. Aside from these plugins, I found that if I try to activate more than 9 plugins, the members page doesn't work. It seems to be related to memory limit.

    Could you please increase your memory_limit, and check whether it makes any difference. You'll have to place the following code in your php.ini located in your root directory(location depends upon your host). For eg:

    upload_max_filesize = 60M
    post_max_size = 120M
    memory_limit = 512M
    file_uploads = On
    max_execution_time = 180

    You can find more info about defining your php.ini file here: https://premium.wpmudev.org/blog/increase-memory-limit/

    Please let us know how that goes, so that we could give a closer look. Have a nice day. :slight_smile:

    Kind Regards,
    Nithin

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.