[Membership 2 Pro] Add on MEDIA PROTECTION not working

the logo of my site is not loaded correctly by chrome and edge, firefox loads it normally.

i have tested all protection type same problem now i have Hybrid protection.

Chrome console error:

Failed to load resource: net::ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR
/downloads/?ms_file=ms_2832-192x192.png:1 Failed to load resource: net::ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello Edoardo

    Yes, I can see the issue on your site. It may happen due to a plugin conflict. Would you please run a conflict test? Please deactivate all plugins except this one and check if the problem gone. If so, then enable all plugins one by one and find which one is having conflict. You need to do the same with themes as well

    You can find the flowchart here: https://premium.wpmudev.org/docs/getting-started/getting-support/#chapter-1

    Please let us know hot it goes. Have a nice day!

    Cheers,

    Ash

    • Edoardo
      • Flash Drive

      thx for the answer, i found the problem!!

      I tried to disable everything etc. and I found out that it is the GZIP compression of the javascript made through Humming pro to compromise the functioning of membership 2 pro media protection.

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello Edoardo

    I have just tested HB gZip with M2 media protection addon and it worked fine for me.

    Then I checked your site again. I can see you have HB gZip and media protection both enabled, and the image loads fine. Here is a screenshot:

    Would you please check again and let me know?

    Have a nice day!

    Cheers,

    Ash

  • Edoardo
    • Flash Drive

    ok i tried in manual mode

    <IfModule mod_deflate.c>
    SetOutputFilter DEFLATE
    <IfModule mod_setenvif.c>
    <IfModule mod_headers.c>
    SetEnvIfNoCase ^(Accept-EncodXng|X-cept-Encoding|X{15}|~{15}|-{15})$ ^((gzip|deflate)s*,?s*)+|[X~-]{4,13}$ HAVE_Accept-Encoding
    RequestHeader append Accept-Encoding "gzip,deflate" env=HAVE_Accept-Encoding
    </IfModule>
    </IfModule>
    <IfModule mod_filter.c>
    AddOutputFilterByType DEFLATE "application/atom+xml"
    "application/javascript"
    "application/json"
    "application/ld+json"
    "application/manifest+json"
    "application/rdf+xml"
    "application/rss+xml"
    "application/schema+json"
    "application/vnd.geo+json"
    "application/vnd.ms-fontobject"
    "application/x-font-ttf"
    "application/x-font-opentype"
    "application/x-font-truetype"
    "application/x-javascript"
    "application/x-web-app-manifest+json"
    "application/xhtml+xml"
    "application/xml"
    "font/eot"
    "font/opentype"
    "font/otf"
    "image/bmp"
    "image/svg+xml"
    "image/vnd.microsoft.icon"
    "image/x-icon"
    "text/cache-manifest"
    "text/css"
    "text/html"
    "text/javascript"
    "text/plain"
    "text/vcard"
    "text/vnd.rim.location.xloc"
    "text/vtt"
    "text/x-component"
    "text/x-cross-domain-policy"
    "text/xml"

    </IfModule>
    <IfModule mod_mime.c>
    AddEncoding gzip svgz
    </IfModule>
    </IfModule>

    i have insert this code in .htacces file and the image is not loaded correctly

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hi there

    Would you please send me your admin login and cPanel details so that I can check?

    You can send me privately in the following format:

    1. Please go to https://premium.wpmudev.org/contact/#i-have-a-different-question

    2. Select “I have a different question” if not selected

    3. In subject line put “Attn-Ash” (this will ensure that the email is assigned to me)

    4. Provide the wanted details.

    5. Add the thread link in the message so that I can track.

    Have a nice day!

    Cheers,

    Ash

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.