Membership Plugin and My-Theme-Login

Hey,

I'm trying to setup the membership plugin, and everything is pretty much going great. I've also added my-theme-login plugin to setup a redirect, and I'd like to use the custom email responses included with that.

That's where I'm stuck though.

If I setup the 'forgot password' form in my-theme-login, it works fine - the user gets sent the customised form. However, when a new user signs up through the membership plugin, they only get sent the default wp new user email (not the nice custom one from my-theme-login).

Is that a known issue with using these two plugins together? Or am I doing something wrong somewhere?

  • Philip John
    • DEV MAN’s Apprentice

    Hiya!

    Any plugin that hooks into the normal login process should work fine with Membership which suggests that this plugin does not hook into the normal process.

    I had a quick look to see which hook the plugin was using but couldn't nail it down so it may be worth asking the plugin author what it uses.

    Phil

  • DavidM
    • DEV MAN’s Mascot

    Hi pixomnia,

    Just checking if it was eventually resolved in another thread? Or by yourself separately to us? Or by us over email with you? Or using our live support?

    If so, no need to reply, that's great news.

    If not, could you let us know by re-opening this topic, and we'll get onto it and helping you out asap!

    Otherwise, glad you got it sorted! :slight_smile:

    Cheers,
    David

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.