Membership pro registration issues

Hi,

I have inserted the shortcode [ms-membership-register-user membership_id="8417"] on the http://lgvtheory.co.uk /register page which brings up the attached screenshot (register) – so far so good

Unfortunately when you click through on the 'register my account' button the following screen is blank – It brings you through to this page http://lgvtheory.co.uk/register/?action=register_user (attached: blank.jpg)

what am i doing wrong? any advice would be appreciated

I've granted support access

cheers

  • Michael Bissett
    • Recruit

    Hey damian, Michael here! :slight_smile:

    First, before we go any further, I should note that I did set up a new page to be set as the “Register” page inside of:

    Membership 2 -> Settings

    I didn’t remove your old one, that’s still there, and it’s still usable, the reason I added in the new one was to allow for the checkout functionality to work properly (it wouldn’t before, in the old setup).

    Now, with that said, the problem we’re running into right now looks to be related to the MailChimp add-on, but in testing it out on my own site, I’m seeing that add-on to not be interfering with the registration process.

    So right now, we’ve got two possibilities:

    #1: There’s an error coming up when MailChimp’s API is called

    #2: There’s something else inside the site that’s conflicting with the MailChimp add-on.

    First, inside of your MailChimp account, if you were to go to:

    Extras -> API keys

    Are you seeing any errors come up there? If so, what are they?

    Also, seeing as there’s a possible conflict on our hands here, could you please try doing a conflict test here? We’ve got a handy flowchart for doing this over on our Getting Support page, down at the bottom:

    Get Support from the Community

    Kind Regards,

    Michael

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.