Multisite Analytics Subdomain Tracking issues

I've installed the Multisite Analytics plugin into my site and input the following UA account into the NETWORK INSTALL (UA-41145780-1)and the following one into the ROOT SITE (tecducacion.com -- UA-41145780-3) and another multisite (blogcopy.tecducacion.com -- UA-41145780-4)

When I see the google analytics for the NETWORK site, it shows stats for both ROOT and BLOGCOPY combined as it should. I verified this by going into content and seeing the hostname the pages were on. (NOTE: This could also be working because I turned on subdomain tracking)

However, the individual installations aren't tracking any clicks and claim that the Analytics aren't even installed.

When I click view source on the root site, this is the following code that appears:

<script type="text/javascript">
var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-41145780-1']);
_gaq.push(['_setDomainName', '.tecducacion.com']);
_gaq.push(['_setAllowHash', false]);
_gaq.push(['_trackPageview']);
_gaq.push(['_trackPageLoadTime']);
_gaq.push(['b._setAccount', 'UA-41145780-3']);
_gaq.push(['b._trackPageview']);
_gaq.push(['b._trackPageLoadTime']);

(function() {
var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();
</script>

Do you have any ideas what it might be or recommendations?

Thanks!