My webpages allways go to the SSL

Hi

When an user makes an new site. It will be an sub site without SSL. like http://demo.simplylearn.net

But the link "My pages" link for an admin go to: https://
It looks ok in the Domain mapping and on network web pages.
Os how do I make an "My pages" link that will look for the actual URL in the sub domain?

Because some has SSL and some has not.

  • Tyler Postle

    Hey morfjord,

    Did you add any SSL forcing code to your wp-config.php, mu-plugin, or your .htaccess? It doesn't look like any of your plugins are causing it to force https.

    If you send in your FTP then we can have a look :slight_smile:

    You can send that privately through our contact form: https://premium.wpmudev.org/contact/

    Select "I have a different question" for your topic - this and the subject line ensure that it gets assigned to me.

    Send in:

    Subject: "Attn: Tyler Postle"
    -WordPress admin username
    -WordPress admin password
    -login url
    -FTP credentials (host/username/password)
    -link back to this thread for reference
    -any other relevant urls

    **If you keep support access active then no need to send in wp-admin

    If you only want to force some of the subdomains to https then you would need to individually redirect them using something like this in your .htaccess:

    RewriteEngine on
    RewriteCond %{SERVER_PORT} ^80$
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^subdomain\.domain\.com$ [NC]
    RewriteRule .? https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]

    Replacing "subdomain" with the desired subdomain to redirect and "domain" with your top level domain.

    First we'll need to remove whatever is currently forcing all subdomains to https though.

    Look forward to hearing back!

    Cheers,
    Tyler

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.