No snapshots with snapshot

Hello,
I have have installed snapshot on a multisite kkr.co.il

I did not succeed snapshot'ing even once.

Is it possible to find what I missed while setting it up?

Thanks
David

The error reads as follows:

Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /home/idave147/domains/kkr.co.il/public_html/wp-content/plugins/snapshot/lib/destinations/aws/AWSSDKforPHP/sdk.class.php on line 120 Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /home/idave147/domains/kkr.co.il/public_html/wp-content/plugins/snapshot/lib/destinations/aws/AWSSDKforPHP/sdk.class.php on line 120 Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /home/idave147/domains/kkr.co.il/public_html/wp-content/plugins/snapshot/lib/destinations/aws/AWSSDKforPHP/sdk.class.php on line 120 {"errorStatus":false,"errorText":"","responseText":"Init Start","table_data":[{"table_name":"wp_blog_versions","rows_total":0,"segment_idx":1,"segment_total":1,"rows_start":0,"rows_end":0},{"rows_start":0,"rows_end":1,"table_name":"wp_blogs","rows_total":1,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":0,"table_name":"wp_commentmeta","rows_total":0,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":1,"table_name":"wp_comments","rows_total":1,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":0,"table_name":"wp_links","rows_total":0,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":163,"table_name":"wp_options","rows_total":163,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":2,"table_name":"wp_postmeta","rows_total":2,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":4,"table_name":"wp_posts","rows_total":4,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":0,"table_name":"wp_registration_log","rows_total":0,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":0,"table_name":"wp_signups","rows_total":0,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":1,"table_name":"wp_site","rows_total":1,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":64,"table_name":"wp_sitemeta","rows_total":64,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":1,"table_name":"wp_term_relationships","rows_total":1,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":1,"table_name":"wp_term_taxonomy","rows_total":1,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":1,"table_name":"wp_terms","rows_total":1,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":19,"table_name":"wp_usermeta","rows_total":19,"segment_idx":1,"segment_total":1},{"rows_start":0,"rows_end":1,"table_name":"wp_users","rows_total":1,"segment_idx":1,"segment_total":1}],"files_data":["plugins","plugins\/akismet","plugins\/another-wordpress-classifieds-plugin","plugins\/business-directory-plugin","plugins\/diamond-multisite-widgets","plugins\/network-shared-posts","plugins\/regenerate-thumbnails","plugins\/snapshot","plugins\/tag-groups","plugins\/threewp-broadcast","plugins\/wpmudev-updates","plugins\/wunderground","plugins\/xili-tidy-tags","plugins\/yet-another-related-posts-plugin","themes","themes\/glamour","themes\/twentyeleven","themes\/twentytwelve"],"MEMORY":{"memory_limit":"128M","memory_usage_current":"33.25M","memory_usage_peak":"33.5M"}}

  • aecnu
    • WP Unicorn

    Greetings David,

    Thank you for reporting this a second time but it will certainly not help resolve it any faster and you have indeed denied the addressing of someone elses issue from being addressed by submitting duplicate posts:
    https://premium.wpmudev.org/forums/topic/snapshot-issue

    Please refrain from this practice which only clogs up the ticket system and denies others service.

    I have indeed addressed the issue in the original ticket and I am closing this duplicate down.

    Thank you for being a WPMU DEV Community Member!

    Cheers, Joe

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.