Notice PHP on Pro Sites upgrade and Stripe

Hi,

I'm working on a fresh install (4.3) with Pro Sites. No other plugin is installed excepted wpmu-dev-dashboard-3.5.3

Stripe is defined as payment gateway.

First payment is ok, but if the user choose another payment period in the same plan or change plan, i've got PHP notices and "Checkout Using Existing Credit Card" is not filled.

Here's the notices :

Notice: Trying to get property of non-object in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 1867

Notice: Undefined index: action in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/lib/ProSites/View/Front/Gateway.php on line 410

Notice: Undefined variable: card in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 2698

Notice: Trying to get property of non-object in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 2698

Notice: Undefined variable: card in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 2699

Notice: Trying to get property of non-object in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 2699

Notice: Undefined variable: card in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 2701

Notice: Trying to get property of non-object in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 2701

Notice: Undefined variable: card in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 2702

Notice: Trying to get property of non-object in /home/xxxx/yyyyy.com/httpdocs/wp-content/plugins/pro-sites/pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php on line 2702

(i've changed paths for security)

Do you have the same behaviour on your side ?

Grant Access is active if needed.

Best regards,
Frank