On MU site Admin sees Easy Blogging page, Editor does not.

This will be a great plugin once I get it working. I seem to be getting a weird redirect.

A link to "Post to Journal" points to http://mysite.com/wp-admin/post-new.php

Admin lands on http://mysite.com/wp-admin/post-new.php

Editor lands on http://mysite.com/jwp-admin/index.php#post-new-php

  • Mason
    • DEV MAN’s Sidekick

    Hiya,

    On my site, the Easy Admin interface is activated per user. Regardless of role, the user must sign in and select to use Easy admin.

    It is working for me with the Editor role. How do you have this plugin installed and what version of WordPress are you running?

    Thanks.

  • cfigallo
    • New Recruit

    Hey, Mason

    Glad to hear that user role is not involved. I didn't think it would be. Maybe I should dump the test user and register him again, eh?

    I'm using WP 3.01

    The plugin was installed as per instruction in mu-plugins - the folder separate from the php file.

    The site is still in development and I own all of the working accounts.

    I appreciate your help.

  • djsteve
    • Site Builder, Child of Zeus

    are you using WP as a stand alone version with other users registering and becoming editors, or are you using wordpressMU, or wordpress multi-site?

    There is another thread going around here that says that the easy blogging will not function with stand alone WP - that it is made for MU / Multi-site.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.