Payment module not working after updating MarketPress

Hi, I have installed MarketPress and the PayFast MarketPress module avalable from https://www.payfast.co.za/s/std/marketpress#integration

When I update marketpress, the module disappears and I have to re-upload it to my server, why does it do this? or maybe my settings are wrong?

I want to know how to modify the payment module to make it compatible with ProSites or to integrate MarketPress and ProSites so I can be able to use the MarketPress module with prosites, this is because I am targeting the south african market for my business and I want to use payfast as a payment module for ProSites.
Any help is much appreciated.

Thanks

  • Jack Kitterhing

    Hi there @Lindeni,

    Hope you're well today and thanks for your question! :slight_smile:

    I've never used the Payfast gateway, but I've just checked and see how it's been developed it goes within the MarketPress plugin, this means whenever you update it's overwritten and lost as it isn't a core part of MarketPress.

    In that case, I'd recommend updating via FTP with only the needed files that way you'll be able to keep the gateway from being overwritten.

    For integration with Pro Sites, that would take custom coding currently, you could look at the current gateways within Pro sites, for integration purposes, or post a job on our WPMU DEV job board here https://premium.wpmudev.org/wordpress-development/

    Thanks!

    Kind Regards
    Jack.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.