Caching or post problem?

Hello,

Please help me take a look why this post only display when logged-in? (screenshot attached)

I've cleared plugin cache and hosting cache also but it's not works. You can use grant access for closer look.

Thank you,
Tuan

  • Milan

    Hello @thenorth,

    I hope you are well today and thanks for asking us. :slight_smile:

    So problem doesn't seems with caches and cookies, as I am able to view post as non logged in user if I remove "https" from post url.

    Can you confirm the same please ? Just remove https from post url and try to view it. Can you view it ?

    Also I can see that you are using https protocol for your website, But while accessing any page of site with https protocol I am getting "ERR_CONNECTION_REFUSED" which suggests that either Apache is not listening on port 443 or there is a firewall rejecting your connection on the apache host or somewhere in between.

    If apache is not listening for connections you should add an appropriate Listen directive to your configuration, such as

    Listen 443

    If these things seems confusing to you, I strongly suggest you contact your hosting provider and ask them to fix this for you. :slight_smile: They will fix this for you in no time. :slight_smile:

    Cheers,
    Milan

  • Milan

    Hello again @thenorth,

    I hope you are doing well today. :slight_smile:

    Seems like I made mistake by checking single post page, I wasn't aware it was issue on front page of your site. Sorry my bad. :slight_frown:

    Yes I can see there is some issue with theme's widget you are using. If its okay to you I would like to test it on my sandbox installation, So would you please you send me in your ftp and wp credentials. ?

    If you're not comfortable doing that then we can test that for you

    Just send us your FTP and WP login credentials:

    Send in:

    Subject: "Attn: Milan Savaliya"
    -WordPress admin username
    -WordPress admin password
    -login url
    -FTP credentials (host/username/password)
    -link back to this thread for reference
    -any other relevant urls

    Select "I have a different question" for your topic - this and the subject line ensure that it gets assigned to me

    https://premium.wpmudev.org/contact/

    Look forward to hearing back @thenorth!

    Cheers,
    Milan

  • Khanh

    Hello,

    The issue is related in vanish cache of the server, i have stopped then start it again, now it works. But i also recognized that you right about the them's widget error, some widget usually automatically jump to the bottom of the post as screenshot.

    I have sent the WP login credentials for you via email. Please help me check.

    And please be careful because my site is live.

    Thank you,
    Tuan

  • Milan

    Hello @thenorth,

    Hope you are doing well. :slight_smile:

    Thanks for sending us requested credentials.

    I tried "cadabrapress" theme on my sandbox installation but didn't get results as you got on your end. Seems like there is some styling glitch occurred on your end with that facebook like widget. Can you please include page link where that widget is being rendered ? So that I can give you appropriate css hack to fix that. :slight_smile:

    Cheers,
    Milan

  • Milan

    Hello @thenorth,

    This is not some styling issue, actually sidebar's ending div is getting closed long before it renders facebook like widget. But this is not the case with rest other posts. So having this said, its possible that there is some extra ending div or some unclosed element remained in your post content ? Can you check that too ?

    Also is there any javascript code you've injected in your theme ? specially if its related to sidebar tweak ?

    Cheers,
    Milan

  • Milan

    Hello @thenorth,

    I hope you are well today and thanks for asking us. :slight_smile:

    I can't find any CSS code which does this but this javascript snippet will fix that issue for you.

    <?php
    
    add_action( 'wp_footer', 'tweak_widget_element_for_post_121103', '', '' );
    
    function tweak_widget_element_for_post_121103(){
    	?>
    	<script type="text/javascript">
    		jQuery(document).ready(function($) {
    			if( jQuery( "body" ).hasClass( "postid-121103" ) == true ){
    				jQuery("#text-4").appendTo( "#sidebar" );
    				jQuery("#ffpw_social-2").appendTo( "#sidebar" );
    			}
    		});
    	</script>
    	<?php
    }
    
    ?>

    Above snippet will cut text and widget element and append it to "Sidebar" element for this post. You can leverage this nice plugin to manage code snippets like above ones
    https://wordpress.org/plugins/code-snippets/ or just paste that in your current active theme's functions.php file or better in its child theme's functions.php to prevent changes lost during update.

    If issue is with multiple posts then best person to contact is theme developer. Please contact them and let them know what is happening on your end with different posts. Prepare list of posts which is affected and send them in. I am sure they will provide you better and reliable solution as they are very well aware about their product. :slight_smile:

    Cheers,
    Milan

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.