Plugin Braking Other Plugins

Hi Guys,

Im not sure the what the best way to fix this or what the real problem even is but here we go.

I have been setting up a nonprofit site and i bought the event calendar pro plug-in from Code Canyon
http://codecanyon.net/item/events-calendar-pro-wordpress-premium-plugin/109301

This plug-in works with all my other plug-ins installed and configured. But when I turn on the "Automatic follow up emails for new users" plug-in or the "Blogs Directory" plug-in the single event listing pages turn into 404 not found. All the data is still there. If i remove the two plug-ins, the calendar plug-in works again.

From what i understand, the problem might have to do with the permalinks. Im also going to open a ticket at the other plugin sites.

(link to other plugin forum where i have been asking questions:
http://support.makedesignnotwar.com/discussion/312/plugin-braking-with-the-activation-of-other-plugins/ )

Please Advise as to what info might also be helpful to fix this problem. Should i open a new ticket on the blogs plug-in page too?

Thanks for all your help,
-James Tryon

    easilyamused

    I have not problem providing links but i turned the plugins off. So they would really do you no good.

    http://wotf.easilyamusedinc.com/events/
    http://wotf.easilyamusedinc.com/event/this-is-a-test-event/

    I worked on this for almost 2 full days. The calendar plugin had to work. The other two plugins would be nice to have but not needed as much as the calendar plugin. I was having a lot of problems with the plugins so i dumped the data base and reset up the site with sub-domains instead of sub-dir, once i did that, i turned on all the plugins one at a time. Testing to make sure everything still worked in between. The two i listed above where the two that caused problems.

    There was no errors that i could see that had to do with this problem, I could be wrong so i will past it below any ways.

    [Wed Sep 08 20:56:21 2010] [error] [client 69.162.73.130] client sent HTTP/1.1 request without hostn
    ame (see RFC2616 section 14.23): /w00tw00t.at.ISC.SANS.DFind
    [Thu Sep 09 09:17:28 2010] [error] [client 216.205.76.228] client sent HTTP/1.1 request without host
    name (see RFC2616 section 14.23): /w00tw00t.at.ISC.SANS.DFind
    [Thu Sep 09 11:03:52 2010] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Thu Sep 09 11:04:33 2010] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `orlando.comsnetwork.com' d
    oes NOT match server name!?
    [Thu Sep 09 11:04:35 2010] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `orlando.comsnetwork.com' d
    oes NOT match server name!?
    [Thu Sep 09 11:04:35 2010] [notice] Apache/2.2.9 (Debian) DAV/2 SVN/1.4.2 PHP/5.2.6-1+lenny8 with Su
    hosin-Patch mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g mod_wsgi/2.3 Python/2.5.2 configured -- resuming normal ope
    rations
    [Thu Sep 09 11:11:17 2010] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Thu Sep 09 11:11:18 2010] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `orlando.comsnetwork.com' d
    oes NOT match server name!?
    [Thu Sep 09 11:11:18 2010] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `orlando.comsnetwork.com' d
    oes NOT match server name!?
    [Thu Sep 09 11:11:18 2010] [notice] Apache/2.2.9 (Debian) DAV/2 SVN/1.4.2 PHP/5.2.6-1+lenny8 with Su
    hosin-Patch mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g mod_wsgi/2.3 Python/2.5.2 configured -- resuming normal ope
    rations

    Im not sure on how to show more of the log file or how to show the past two days of logs.

    I hope this helps