Possible Custom Styling Errors in Buddypress Daily Theme

Tammie,

I think I may have spotted a few possible errors with Buddypress Daily with Custom Styling:

1. Button/Submit hover styling: There is no change with the buttons when hovering with the mouse.
2. Topic alternative background color: Regardless of the color choice, the background turns white.

Dave

  • Tammie
    • WordPress Wizard

    @David Payne: Which buttons are you referring to as I get hover changes they are subtle but there. Please tell me which buttons so I can investigate and provide a link to your site. Also what theme are you using or are you using default.css?

    The second one is a bug please try the new theme version uploaded with this fix in it.

  • David Payne
    • Site Builder, Child of Zeus

    Tammie,

    My site is http://www.physicianassistanted.com

    I'm sorry, I accidentally submitted prematurely, let me try again...

    The buttons I'm referring to are the deep blue ones on the right side of this screen capture (i.e., "post update," "logout," "search")

    http://ScrnSht.com/wynmzb

    The category and pagination navbars work just fine! And the buttons within an activity stream work fine as well (colored orange in my site)

    Now, I'll show you a screen capture of how I have set the custom styling...

    http://ScrnSht.com/ttmzvz

    As you can see, upon hovering, the shade of blue should change and the text should become yellow (much like what you'd see when hovering over the navbar above for pagination and category)

    Thanks for everything you do!

    Dave

  • Tammie
    • WordPress Wizard

    @David Payne: Can you try updating to 2.0 (today's theme update) as fairly sure this is resolved as part of the above fix as can't replicate it or you are using a version that has a fix that effects this. Just update and let me know though please.

  • David Payne
    • Site Builder, Child of Zeus

    Tammy,

    It appears that the background color and text color hover is now working. The border however doesn't seem to be working as I have the hover color set for black and upon hovering it turns a light color. For me, this is no big deal. I just thought you should know in case you wanted to check it out!

    Thanks so much for your help Tammie!

    Dave

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.