Previous and next buttons not working

When I create a new course, and i try to go through it, by enrolling the course, the "Previous", and "Next" buttons in the bottom right and the bottom left of the page, isn't working.

Please check the course "Photography: Building Your Portfolio (martin version)" to see the issue in live.

  • Nithin

    Hello Sonya,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    I gave a closer look at this issue, and it seems like the courses is loading in http link, instead of https, and hence the Next, and Previous buttons not working. I could notice the following console error when the courses loaded via http link:
    Uncaught DOMException: Failed to read the 'contentDocument' property from 'HTMLIFrameElement': Blocked a frame with origin "http://siteURL.au" from accessing a cross-origin frame.

    Just adding the following rule inside your .htaccess file should help get this issue fixed:

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

    I have already added the above rule via cPanel which was shared in the following ticket, and now the mentioned buttons is working fine when tested with the student account(wptwo) which I had created in your system.

    Please clear the browser cache, and test with a student account, and see whether it's working in your side too, and let us know if there is anything else that should be looked upon. Have a great day ahead. :slight_smile:

    Regards,
    Nithin

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.