Pro Sites Activation Link gives error

I've been trying for two weeks to get this working, no resolution on most problems. Please help.

I am testing and documenting new multisite creation. When I get to this point:

Congratulations! Your new site, Test One Now, is almost ready.
But, before you can start using your site, you must activate it.
Check your inbox at [myemail] and click the link given.
If you do not activate your site within two days, you will have to sign up again.
Still waiting for your email?
If you haven’t received your email yet, there are a number of things you can do:
Wait a little longer. Sometimes delivery of email can be delayed by processes outside of our control.
Check the junk or spam folder of your email client. Sometime emails wind up there by mistake.
Have you entered your email correctly? You have entered[myemail], if it’s incorrect, you will not receive your email.

I get an email that says this:

To activate your blog, please click the following link:
http://testone.popcred.net/wp-activate.php?key=9dbb6f47b13b37ae
After you activate, you will receive *another email* with your login.
After you activate, you can visit your site here:
http://testone.popcred.net/

Clicking on the activation link (within MINUTES of getting the email) brings up a browser page with this error:

Object not found!
The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
testone.popcred.net
Thu Mar 1 17:31:53 2012
Apache/2.2.21 (Unix) PHP/5.3.8 mod_ssl/2.2.21 OpenSSL/0.9.8r DAV/2 mod_fastcgi/2.4.2 mod_scgi_pubsub/1.11-pubsub SVN/1.6.17 mod_python/3.3.1 Python/2.6.1

Please tell me how to activate the page and remove this error.