Pro sites prevents users to create new blogs

Hi;
Every time my isers are clicking on " add site" they are getting a 404 page.
Without pro sites, no issue.
I tried to disable some plugins, but if prosistes is activate, then 404 page...
Have you had this issue before ?
Best regards,
Hervé

  • Vinod Dalvi
    • WP Unicorn

    Hi Hervé,

    I hope you are well today and thanks for posting on the forum.

    I logged in to your multisite using support staff access and added a new test site on it clicking on " add site" link the site gets created successfully as shown in the attached screenshot even the Pro Sites plugin is active. Also i visited front end and admin area of created test site and it's also working fine.

    Please advise.

    Kind Regards,
    Vinod Dalvi

  • Hervé
    • Site Builder, Child of Zeus

    Hello Vinod,
    Yes it is working in the superadmin backend.
    But Is this really the way we expect user to create new sites ? :wink:
    So starting again, I said users cannot create sites and this is unfortunately still the case.
    Try dan, john or andre as users and 1234567890 as pass, and you will get a nice, but unecpected 404 page...
    Best regards,
    Hervé

  • Vinod Dalvi
    • WP Unicorn

    Hi Hervé,

    I could confirm the issue on your site by creating a test user account and trying to create a new site from the admin area.

    I could also reproduce the issue on my test site the same way as shown in the attached screenshot by using latest versions of Pro Sites and BuddyPress plugins.

    It seems the conflict issue with Pro Sites and BuddyPress plugins therefore i have notified the plugin developer about it so that it can be fixed.

    The issue will be fixed ASAP.

    Thanks,
    Vinod Dalvi

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.