Pro Sites sign up form display

WP 4.6.1
Spirit theme 1.1.2
Pro Sites 3.5.4

Hi,

My Pro Sites sign up form looks funky and I cannot figure out why.

I have read through the set up instructions and configured everything as fully as I can, but the display is wonky.

Please take a look, any insight would be appreciated.

https://thrpy.io/pro-site/?action=new_blog

Tx,
Mark

Console:

JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
?action=new_blog:313 Mixed Content: The page at 'https://thrpy.io/pro-site/?action=new_blog' was loaded over a secure connection, but contains a form which targets an insecure endpoint 'http://thrpy.io/pro-site/'. This endpoint should be made available over a secure connection.
jquery.js?ver=1.12.4:3 The specified value "!" does not conform to the required format. The format is "#rrggbb" where rr, gg, bb are two-digit hexadecimal numbers.ja @ jquery.js?ver=1.12.4:3
util.js:210 Google Maps API warning: NoApiKeys https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#no-api-keysuE.j @ util.js:210
util.js:210 Google Maps API warning: SensorNotRequired https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#sensor-not-requireduE.j @ util.js:210
js?v=3&libraries=places&sensor=false&callback=upfront_maps_loaded:37 Google Maps API error: MissingKeyMapError https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#missing-key-map-error_.hb @ js?v=3&libraries=places&sensor=false&callback=upfront_maps_loaded:37