[Pro Sites] Stripe Error

Receiving this same error and I can't figure out how to fix it. https://premium.wpmudev.org/forums/topic/pro-sites-prosite-stripe-error

  • viobru
    • Support

    Hi, Whitney!

    Happy New Year! Hope you are doing great :slight_smile:

    I'm sorry to hear that you are having issues with Pro Sites and Stripe. I checked the thread you shared and I see that there are some things to consider.

    First of all, the issue that the member had was fixed on the current version of the plugin, which is the one that you have currently installed: Also, the member on that thread was running Stripe on test mode, but I see that you have it live on your site. So I would like to know, have you followed any of the steps suggested on the other thread? Please DO NOT apply any of them now, just inform us of the steps you've taken so far, if any, so we have more details about this.

    Could you also inform us of the Stripe API version that you are using? Do you use API version 2018-02-28 or a different one?

    Finally, would you mind running a conflict test to make sure that there’s not another plugin or the theme you’re using on your site related to this? You can find information about how to run a conflict test here: https://premium.wpmudev.org/docs/getting-started/getting-support/#chapter-2.
    Please, make sure you have an UPDATED and COMPLETE BACKUP of your entire multisite before running the conflict test.

    We look forward to hear from you.

    Have a nice day ahead!

    Kind regards,
    Violeta

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.