Problem with automatic managed backups to The Hub

Hi,

I have a problem with automatic backup to The Hub.
It started yesterday at 22 o´clock, and now it says it still running.

This is from my error log:

[Cron][2017-02-11 22:15:31][Notice] Backup ready to start
[snapshot][2017-02-11 22:15:31][Info] Starting backup
[snapshot][2017-02-11 22:15:31][Info] Created the backup and added the queues
[Cron][2017-02-11 22:15:31][Info] Next process kickstart action scheduled for Sat, 11 Feb 2017 22:20:31 +0000
[Cron][2017-02-11 22:21:48][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-11 23:21:20][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 00:20:32][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 01:20:37][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 02:21:41][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 03:21:27][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 04:21:48][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 05:20:32][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 06:29:50][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 07:20:37][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 08:20:31][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 09:29:05][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 10:03:31][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 10:21:27][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 11:46:54][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 12:27:17][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing
[Cron][2017-02-12 13:28:55][Warning] Immediate hook misfired, kickstart backup processing

Any idea why this happens? Thats a big site with a lot of images, but should that be a problem?

Best regards,