Problem with CSS not loading page - theme not being called

I have a problem with my site not loading properly. A previous thread at https://premium.wpmudev.org/forums/topic/problem-with-correct-site-loading discussed that a sub-domain blog was loading much of the time, but corrected when I refreshed the page.

I deleted the sub-domain blog, and now I get a page with broken css. This has been duplicated by my hosting company. In addition, a review of the Apache error logs indicates that the name of the theme in the css declaration is being omitted until the page is refreshed.

Here is their report ...
**************************************
Hello,

When I had initially viewed the site from here I was seeing the same page as you've attached in your screenshot and I see the following error in the Apache error log showing that the stylesheet was attempting to load from "/home/kirkward/public_html/wp-content/themes/style.css".

[Wed Mar 17 14:59:11 2010] [error] [client 216.110.94.227] File does not exist: /home/kirkward/public_html/wp-content/themes/style.css, referer: http://accountingpractitioner.com/

<style type="text/css" media="screen">
@import url(http://accountingpractitioner.com/wp-content/themes//style.css);
</style>

Then after I refreshed the page the source of the page was showing the following and it was loading the page correctly.

<style type="text/css" media="screen">
@import url(http://accountingpractitioner.com/wp-content/themes/iNews_csr/style.css);
</style>
*************************************
Notice that the path of the error does not include the theme name, while the correctly loaded file includes the theme name.

I am wondering if there is a plugin that is throwing the loading of the theme name out of order, or is causing the theme to use an empty database record.

Cany anyone suggest a reason for this error?

Thanks,
Kirk