Problems with Pro Sites 3.1

Hello!

Since the update of the plugin it is not longer comfortable to look for Blogs within the “Pro Sites Management”, especially as I always get an error message.

It is looking for my Blogs at this URL:

http://wpms.local/wp-admin/network/sites.php?s=blogname&submit=Search+Sites+%C2%BB

It only works the I insert into this URL the url of my Website manually.

It would be really good to correct this failure, other wise the function is useless.

  • aecnu
    • WP Unicorn

    Greetings gdharre,

    Thank you for bringing this significant issue to our attention:

    Since the update of the plugin it is not longer comfortable to look for Blogs within the “Pro Sites Management”, especially as I always get an error message.

    I have tested this out in our development environment confirming the issue with the site search function within the Pro Sites plugin admin and I am now going to discuss it with the lead developer – to get a fix sorted for you asap.

    Thank you for being a WPMU Dev member!

    Cheers, Joe :slight_smile:

  • douglasnoble
    • New Recruit

    Hi,

    Line 1708 in pro-sites.php currently reads:

    <form method="get" action="http://wpms.local/wp-admin/network/sites.php" name="searchform">

    if you change it to:

    <form method="get" action="/wp-admin/network/sites.php" name="searchform">

    Then the search form seems to work again.

    Hope this helps.

    Douglas.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.