Q&A Plugin Installation

Hello,
I have installed WPMU Dev Dashboard and from plugins section when I press "install button" of Q&A plugin, I am getting error "Server error status: error [500]" and installation corrupts. What can be the problem? thx...

  • Tyler Postle

    Hey terdema,

    Hope you're doing well today!

    Sounds like there must be some conflict. There is usually an error_log file in the root folder of your install, that may contain some information on what the issue was.

    Alternatively, you will definitely want to try deactivating all other plugins first and then see if it installs correctly as it's pretty common for a plugin conflict to be the cause if such an issue.

    If that doesn't help you solve it then can you send in your FTP and wp-admin so I can go in for a closer look?

    You can send that privately through our contact form: https://premium.wpmudev.org/contact/

    Select "I have a different question" for your topic - this and the subject line ensure that it gets assigned to me.

    Send in:

    Subject: "Attn: Tyler Postle"
    -WordPress admin username
    -WordPress admin password
    -login url
    -FTP credentials (host/username/password)
    -link back to this thread for reference
    -any other relevant urls

    **If you grant support access then no need to send in wp-admin

    Look forward to hearing back!

    Cheers,
    Tyler

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.