Re-Activating a Subscription Produces an Error and fails

User had a subscription and card expired or failed.

User then logged in, tried to sign up for their subscription again and seemed to work but charges never go through.

Reviewing the logs on stripe, some things posted and some things didn't, here are the related error log entries:

Parsed Request POST Body

plan: "mynetworkdomain_com_2_0"
prorate: "true"
trial_end: "9999999999"
metadata:
period: "0"
level: "2"
blog_id: "17"

Response body

error:
type: "invalid_request_error"
message: "Invalid timestamp: can be no more than five years in the future"
param: "trial_end"

Parsed Request POST Body

plan: "mynetworkdomain_com_2_0"
prorate: "true"
trial_end: "1464131744"
metadata:
period: "0"
level: "2"
blog_id: "17"

Response body

error:
type: "invalid_request_error"
message: "No such plan: mynetworkdomain_com_2_0"
param: "plan"

Using API VERSION 2014-01-31

Other user subscription for same level renews without issue.

Are seeing on your api version that you are testing with? Using the latest version with the fixes I had posted earlier.

Please test on your end the following scenario:
Have new pro-site created separate from network admin, and create a live subscription. in the dashboard cancel it and remove the funding source and remove pro-site status from account.
As network admin extend pro-site status by 1 day to make site live again.
Have pro-site user then attempt to re-new site with a new card.

That would be a typical scenario to help a client out if their funding source expired that should work, but for me its not.

Not seeing any possible way that it would be a conflict with another plugin.

Thoughts?