Redirection error in Hub

I recently went through one of your courses in the Academy section and made a few comments over there on those threads. The comment activity is showing on my Hub, but the link back to the comment/thread is broken is misdirecting. In the attached image, the highlighted link is targeted at https://premium.wpmudev.org/module/final-discussion-11/#comment-9779, but when you click it, the redirect brings you to https://premium.wpmudev.org/hub/#comment-9779, so it’s just redirecting back to the Hub. Can you please take a look? Thanks.

Update: it also seems I’m not getting any notifications for comment threads over there to which I’m subscribed.

Update: In order to re-access content in the course I did, I have to click through all the way from the beginning, as though I’m taking the course again. This is a real usability issue. If I use the direct links on the course’s homepage, they all lead back to the course’s homepage.

  • Kasia Swiderska
    • Support nomad

    Hello John,

    We confirmed issue with incorrect links and our developer will check that.

    Update: it also seems I’m not getting any notifications for comment threads over there to which I’m subscribed.

    I tested this on one course and I can also replicate – I’m not receiving notifications even when someone responds to my comment. I’m reporting this to developers.

    Update: In order to re-access content in the course I did, I have to click through all the way from the beginning, as though I’m taking the course again. This is a real usability issue. If I use the direct links on the course’s homepage, they all lead back to the course’s homepage.

    Which course is that? I’m testing now one course and I can move to module from units and modules list – I don’t need to start from beginning.

    kind regards,

    Kasia

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.