Search Results Are Not Site Exclusive

Hello —

I’ve installed Custom Google Search and done the following:

Adjusted (many times) my Google search settings to be sure I’ve selected only my site to be searched, etc.

Had Google index my site.

Pasted the right Google code into CGS.

The search box appears in a widget and returns results but . . .

My results are from the entire web and I only want results from my site <lds-amcap.org>

Could someone help me see what I’m missing, so I can fix this?

Thanks!

  • aecnu
    • WP Unicorn

    Greetings Dirk,

    Thank you for this great question and bringing this significant issue to our attention.

    I believe this issue is related to the embed code chosen from Google and that on Google the custom search was not defined to only search your site exclusively.

    However, to get clarification on this issue, I will see if I can get the lead developer @cole in here to confirm my thoughts regarding this issue.

    I will try to get him in here asap.

    Cheers, Joe

  • aecnu
    • WP Unicorn

    Greetings Dirk,

    Thank you for the additional input, it is appreciated of course.

    I understand fully what you are trying to point out and it is my opinion it still has something to do with a setting and/or the Google embed code.

    However, for clarification and hopefully quick resolution of this issue, I have indeed flagged the lead developer in here to hopefully point out what we are missing.

    Cheers, Joe

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.