Send button not showing when using shortcode

Hey,
When I place the shortcode [wdfb_like_button], the plugin only shows the Like button and not the send one.
Please help...

Carmel

  • aecnu
    • WP Unicorn

    Greetings Carmel,

    Welcome to WPMU Dev!

    Thank you for bringing this to our attention, it is greatly appreciated.

    After doing some heavy duty testing and finding that unless it is configured to show the likes with sends, which then appears to make the shortcode irrelevant, then why the need for the short code at all. To what purpose?

    Here you can see it on my test production server in action on any of the posts and without using short codes. http://aecnuwpmu.us/ except on one post that shows the like doubled: http://aecnuwpmu.us/free-scripts/

    The configuration is as indicated in my screen shot below.

    Please advise.

    Cheers, Joe

  • aecnu
    • WP Unicorn

    Greetings carmelneta,

    We have not heard back from you as to the status of this issue.

    If you are still having an issue please let us know so that we may try to get you fixed up as soon as possible by choosing to check mark this ticket as unresolved below and posting any new errors or symptoms you are noticing.

    This action will also bring your ticket up front back in plain view again within the ticket system.

    Thank you for being a WPMU Dev Community Member!

    Cheers, Joe

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.